Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ 2013


Και η βέροια συμμετέχει στον πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμό που θα γίνει την κυριακή 3 Νοεμβρίου.Προσκεκλημένες στις εκδήλωση,ειναι ολες οι μανούλες,μέλλουσες μανούλες και ολες οι γυναίκες θηλάζουσες και μή που στηρίζουνε τον μητρικό θηλασμό!



               ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
  • Πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Βέροια (σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο κατάστημα GOODY'S)
  • Ώρα προσέλευσης: 11.00
    Ώρα καταμέτρησης: 12.00
    Ώρα λήξης: 14.00

    Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

    Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Υποστηρίζουμε το θηλασμό: Υποστηρίζουμε τις μητέρες».

    Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου μας, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα». Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!
     
     
    “Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας” (https://www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos/)