Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!! ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΝΕΙ SEX ΣΕ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ....ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Απίστευτο πραγματικά!!!!!!!!!!!Η κάμερα καταγράφει ενα ζευγάρι να κάνει...σεξ...κυριολεκτικά,μπροστά σε όλους,αδιαφορώντας παντελώς.Το ζευγάρι βρίσκεται σε εναν ιππόδρομο στο oslo της Νορβηγίας.Κατα την διάρκεια του αγώνα η κάμερα που καταγράφει τα άλογα,παίρνει και την σκηνή στην οποία φαίνεται ενας άντρας με κατεβασμένα παντελονια πισω απο μια γυναικα.....................το ζευγαρι φαινεται να αδιαφορει τελειως για τους παρεβρισκομενους.!!!!!!!!!!
Τι να πει κανεις???Δείτε το βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=A5luJa_KTYk&feature=player_embedded



πηγη .lachiavedelcuore.com/strano-ma-vero/coppia-fa-sesso-allippodromo-incredibile-guarda-il-video/

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Έκθεση Εικαστικών Τεχνών αφιερωμένη στον Ολυμπιακό
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 6.30 μμ θα εγκαινιαστεί η 12η ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών που είναι αφιερωμένη στον Ολυμπιακό και την γενέτειρά του στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη .Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Ο.Σ.Φ.Π. κ. Ευάγγελου Μ. Μαρινάκη και πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, της UNESCO Πειραιά και Νήσων και της ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. κ. Κωνσταντίνος Ν. Μπαρμπής
(τ. Πανεπιστημιακός Καθηγητής).
Την έκθεση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος .
Τα έργα των δημιουργών θα προσεγγίσει θεωρητικά ο Ιστορικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς που επισημαίνει: '' H ατμοσφαιρικότητα της παρούσας εικαστικής κατάθεσης τονίζει με παλμικότητα και κινητικότητα την ιδιαίτερη αγάπη των δημιουργών για την θρυλική Ελληνική ομάδα τον Ολυμπιακό που δοξάζει τη πατρίδα μας ασταμάτητα και διαχρονικά σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Η τεχνική της γραφής τους προσδίδει στο κοινό θεατή μια εντυπωσιακή χροιά αντανακλάσεων συναισθημάτων, μνήμης, συνείδησης και θαυμασμού.''
Συμμετέχουν οι εμπνευσμένοι δημιουργοί:
Αντάσουρα - Κοκκίνου Ανθή, Βαλσαμάκη - Μπήτρου Ιωάννα, Βλαχάκου Μαίρη, Γεωργαρίου Πέτρος, Γιαννακοπούλου - Λυμπέρη Πασχαλιά, Γιατράκου - Κωνσταντάκου Δέσποινα, Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα, Καλογερόγιαννη Τριαντάφυλλη, Κατοπόδης Τάσος, Κέντζογλου Γιώργος, Κουράκου Μαρία, Κριτσωτάκη Μαρίνα, Λαδάκη Τώνια, Λαουτάρη Δήμητρα, Λένης Γιώργος, Μαντούδη Αναστασία, Μόσχου Βασίλειος, Μουτεβελή Αγγελική, Ντίζος Χριστόφορος, Παπαδοπούλου Μάγδα, Σαρίδης Κωνσταντίνος, Τζομπανάκη Κορίνα, Χατζηδάκη Πόπη.
Για την έκθεση θα κυκλοφορήσει πολυτελές λεύκωμα με κείμενο του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά και φωτογραφικό υλικό από τις δημιουργίες των συμμετασχόντων στο εικαστικό δρώμενο.

Επιμέλεια έκθεσης: Ανθή Αντάσουρα - Κοκκίνου
Επιμέλεια Λευκώματος: Πόπη Χατζηδάκη
Δημόσιες Σχέσεις: Μαρίνα Κριτσωτάκη
Ανάρτηση έργων :Δέσποινα Γιατράκου - Κωνσταντάκου
Διάρκεια έκθεσης έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Il medico arrestato per uno stetoscopio sulla pelle
  Εγινε στην Τυνησία.Ενας γιατρός εξέτασε μια ασθενή του κατευθείαν στο σώμα ενώ θα έπρεπε να την εξετάσει με το στηθοσκόπιο πάνω απο τα ρούχα.Δυστηχώς σε ορισμένες χώρες τα ταμπύ καλά κρατάνε και οτιδήποτε που ''παραβιάζει''τους ηθικους νόμους εκεί γίνεται πρώτη είδηση.Ενας γιατρος του Sfax,πόλη της Τυνησίας,συνελήφθει διότι ακροάστηκε μια κοπέλα με το στηθοσκόπιο κάτω απο τα ρούχα,παρά τις αντιρρήσεις της νοσοκόμας που ήτανε παρών στο συμβάν.Η κατηγορία που ακολούθησε βαριά:σεξουαλική παρενόχληση.
  Η καταγγελία εγινε από το κορίτσι που αισθάνθηκε προσβεβλημένη από τη χειρονομία του γιατρού. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε παρουσία της μητέρα του κοριτσιού και μια νοσοκόμα, φωνάζοντας είπε στον γιατρό να εξετάσει την κοπέλα,όπως συνηθίζεται,πάνω απο τα ρούχα.
 Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Η κοπέλα δεν έχασε χρόνο: τελειώσε τις εξετάσεις της , πήγε σπίτι της και στη συνέχεια πηγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε καταγγελία ενάντια στον γιατρό.Η οποία καταγγελία οδήγησε στην άμεση σύλληψη του γιατρού.Ο Γιατρός ωστόσο ειναι ιδιαίτερα σεβαστός στην πόλη και για του οποίου την απελευθέρωση χθες το βράδυ βγήκαν στους δρόμους δεκάδες συναδέλφοι του. Οι γιατροί,κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την Ιατρικη στην Τυνησία, με τον κίνδυνο να επιβάλουνε πλέον την μέθοδο οι ασθενείς να φροντίζονται από τους γιατρούς του ίδιου φύλου. (Reuters)

πηγή Giornaletismo http://www.giornalettismo.com/archives/715545/il-medico-arrestato-per-uno-stetoscopio-sulla-pelle/

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μειωμένη φορολόγηση για ιδιωτικά σκάφη αναψυχής

Μειωμένη φορολόγηση για ιδιωτικά σκάφη αναψυχήςΣε αντικατάσταση παλαιού φόρου με νέο χαμηλότερο και διατήρηση των τεκμηρίων στα ιδιωτικά σκάφη (μη επαγγελματικά ) αναψυχής προχώρησε η κυβέρνηση.
Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία θεσπίζεται τέλος παραμονής και πλόων και καταργείται ο ειδικός φόρος για τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.
Το τέλος παραμονής και πλόων (ΤΠΠ) θεσπίζεται για τα μηχανοκίνητα ιδιωτικά πλοία αναψυχής που υπερβαίνουν σε μήκος τα 12 μέτρα, για τα άνω των 15 μέτρων ιστιοφόρα, καθώς και για τα λεγόμενα «παραδοσιακά πλοία αναψυχής», τα οποία ωστόσο καταβάλλουν το τέλος μειωμένο κατά 25%.
Το τέλος θα επιβάλλεται σε όλα τα σκάφη αναψυχής, ανεξαρτήτως σημαίας, ενώ το ύψος του ορίζεται ανάλογα με το μήκος και το είδος του σκάφους και θα επιμερίζεται ανάλογα με τον χρόνο παραμονής του στην ελληνική επικράτεια.
Του μέτρου εξαιρούνται τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής, ανεξαρτήτως ολικού μήκους, τα μηχανοκίνητα ιδιωτικά σκάφη με μήκος μέχρι 12 μέτρα και τα ευρωπαϊκά ιστιοφόρα μήκους έως 15 μέτρων.
Η καταβολή του ΤΠΠ θα γίνεται με την προμήθεια ειδικού σήματος που αντιστοιχεί στην κατηγορία του σκάφους. Αν κατά τη διαδικασία ελέγχου από τις λιμενικές αρχές, διαπιστωθεί ότι δεν έχει καταβληθεί το ειδικό τέλος, θα παρακρατούνται τα ναυτιλιακά έγγραφα μέχρι την προσκόμιση αποδεικτικού καταβολής του και θα βεβαιώνεται πρόστιμο 200% του αναλογούντος ετήσιου τέλους.
Σημειώνεται πως με την τροπολογία καταργείται ο ειδικός φόρος που είχε θεσπιστεί πέρσι για τα άνω των 10 μέτρων ιδιωτικά πλοία αναψυχής.

ΠΗΓΗ: 24h NewsRoom

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΖΕΣ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΩΝ

Le pose più ridicole dei modelli
 
Ακομα και οι άντρες- φωτομοντέλα,φωτογραφίζονται σε γελοίες πόζες....εδώ βλέπουμε κάποιες απο αυτές και πραγματικά ειναι για κλάματα...δείτε εδώ : posizioni

ΚΟΜΠΟΣ-ΓΕΔΙΚΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ ''ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ & ΛΑΙΚΑ''-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ''ΦΙΞ'' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
Κόμπος -Γεδίκης -Μακρής "Ρεμπέτικα & λαικά"
Μία ζωντανή βραδιά στο νέο χώρο του ΦΙΞ στη Θεσσαλονίκη, με άξονα το ευρύτερο φάσμα του ρεμπέτικου & λαικού τραγουδιού,
απο δημιουργίες των Τσιτσάνη & Βαμβακάρη, φτάνοντας μέχρι τον Άκη Πάνου & τον Καλδάρα.
Όλα αυτά μέσα από τη συνύπαρξη τριών μουσικών της νέας γενιάς.
Τον ΜΑΝΟ ΚΟΜΠΟ στο τραγούδι, τον ΚΩΣΤΑ ΓΕΔΙΚΗ στο 3χορδο μπουζούκι & τον ΜΑΡΙΟ ΜΑΚΡΗ στην κιθάρα.

INFO
ΦΙΞ in art
Παλιο εργοστασιο ΦΙΞ, 26ης Οκτωβριου 15
Προσελευση: 21:30
Τηλ: 2310 500034, 6949950530,
Εισιτηριο θεάματος: 4€
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ
 http://www.youtube.com/watch?v=uvZdVF1LrQI

http://www.youtube.com/watch?v=roVDQbDCwyI



Manos Kompos

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ… Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ!!!

 
 
Ο Βασίλης Μπατής είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που έχει τεράστιες φωνητικές δυνατότητες, η φωνή του είναι χαρισματική θα έλεγα.
Ο χαρακτήρας του είναι αυθεντικός, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει από κοντά και τραγουδάει στις ΜΟΥΣΕΣ στην Θεσσαλονίκη.
 
Το τραγούδι είναι η ζωή του και ο κόσμος τον αγαπάει αφού είναι το αγαπητό παιδί της πόλης και όχι μόνο…

Θα ακούσετε 5 τραγούδια που τα ερμηνεύει και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ…

1. ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, στίχοι-μουσική του Σταμάτη Γονίδη.
2. ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ, οι στίχοι είναι του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και η μουσική του Κοσμά Αφεντουλίδη.
3. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ, σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Σάββα Ηλιάδη.
4. ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ, σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Σάββα Ηλιάδη και ( MASTER TEMPO mix ).
5. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΟΜΑΞΑ, σε στίχους και μουσική του Λάζαρου Χατζημελετίου.

 
 
                                                  

 
                                                                             

                                                                             

Αυτά λοιπoν και κάτι ακόμα, ότι πολύ σύντομα θα ανεβάσει ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική δική του σε ανατολίτικο ύφος και μουσικό άκουσμα…

Η ομάδα του ΚΑΡΔΙΑ city news εύχεται στον Βασίλη καλή επιτυχία!!!

Άρθρο: Βασίλης Μπαρλάκας