Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

OMΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ''ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ''



ΒΕΡΟΙΑ 15/6/2013
Η Ομαδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Βέροιας – Ημαθίας, η οποία ανήκει στο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού, αναλαμβάνει και πάλι δράση διοργανώνοντας ομιλία, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του μητρικού θηλασμού.
Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η κ. Άννα Πατσούρου, παιδίατρος- πιστοποιημένη σύμβουλος μητρικού θηλασμού IBCLC, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «θηλασμός μια υπέροχη εμπειρία» την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 18:00μμ. στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.
Ολοένα και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι ο θηλασμός είναι αναντικατάστατος. Είναι το δώρο που χάρισε η φύση στις μητέρες ώστε να θωρακίσουν την υγεία των παιδιών τους αλλά και την δική τους. Οι Ελληνίδες μητέρες θέλουν να θηλάσουν σε ποσοστό 88%, στο τέλος της πρώτης εβδομάδας όμως το ποσοστό μειώνεται στο 83% ενώ στον 6ο μήνα σχεδόν μηδενίζεται καθώς τα βρέφη που τρέφονται με αποκλειστικό θηλασμό αγγίζουν μόλις το 0,8% !
Είναι λοιπόν, μια σπουδαία ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά οι θηλάζουσες μητέρες και εγκυμονούσες, αλλά και όσοι υποστηρίζουν το μητρικό θηλασμό. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση όπου θα λυθούν απορίες, προβληματισμοί και μύθοι που έχει να αντιμετωπίσει η κάθε θηλάζουσα.
Ελάτε να βρούμε μαζί όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το μαγικό ταξίδι του θηλασμού!!!
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση ή πληροφορία:

www.veriathilasmos@yahoo.gr

www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos/
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.