Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Έκθεση Εικαστικών Τεχνών αφιερωμένη στον Ολυμπιακό
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 6.30 μμ θα εγκαινιαστεί η 12η ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών που είναι αφιερωμένη στον Ολυμπιακό και την γενέτειρά του στο Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη .Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Ο.Σ.Φ.Π. κ. Ευάγγελου Μ. Μαρινάκη και πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, της UNESCO Πειραιά και Νήσων και της ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. κ. Κωνσταντίνος Ν. Μπαρμπής
(τ. Πανεπιστημιακός Καθηγητής).
Την έκθεση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος .
Τα έργα των δημιουργών θα προσεγγίσει θεωρητικά ο Ιστορικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς που επισημαίνει: '' H ατμοσφαιρικότητα της παρούσας εικαστικής κατάθεσης τονίζει με παλμικότητα και κινητικότητα την ιδιαίτερη αγάπη των δημιουργών για την θρυλική Ελληνική ομάδα τον Ολυμπιακό που δοξάζει τη πατρίδα μας ασταμάτητα και διαχρονικά σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Η τεχνική της γραφής τους προσδίδει στο κοινό θεατή μια εντυπωσιακή χροιά αντανακλάσεων συναισθημάτων, μνήμης, συνείδησης και θαυμασμού.''
Συμμετέχουν οι εμπνευσμένοι δημιουργοί:
Αντάσουρα - Κοκκίνου Ανθή, Βαλσαμάκη - Μπήτρου Ιωάννα, Βλαχάκου Μαίρη, Γεωργαρίου Πέτρος, Γιαννακοπούλου - Λυμπέρη Πασχαλιά, Γιατράκου - Κωνσταντάκου Δέσποινα, Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα, Καλογερόγιαννη Τριαντάφυλλη, Κατοπόδης Τάσος, Κέντζογλου Γιώργος, Κουράκου Μαρία, Κριτσωτάκη Μαρίνα, Λαδάκη Τώνια, Λαουτάρη Δήμητρα, Λένης Γιώργος, Μαντούδη Αναστασία, Μόσχου Βασίλειος, Μουτεβελή Αγγελική, Ντίζος Χριστόφορος, Παπαδοπούλου Μάγδα, Σαρίδης Κωνσταντίνος, Τζομπανάκη Κορίνα, Χατζηδάκη Πόπη.
Για την έκθεση θα κυκλοφορήσει πολυτελές λεύκωμα με κείμενο του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά και φωτογραφικό υλικό από τις δημιουργίες των συμμετασχόντων στο εικαστικό δρώμενο.

Επιμέλεια έκθεσης: Ανθή Αντάσουρα - Κοκκίνου
Επιμέλεια Λευκώματος: Πόπη Χατζηδάκη
Δημόσιες Σχέσεις: Μαρίνα Κριτσωτάκη
Ανάρτηση έργων :Δέσποινα Γιατράκου - Κωνσταντάκου
Διάρκεια έκθεσης έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.