Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Il medico arrestato per uno stetoscopio sulla pelle
  Εγινε στην Τυνησία.Ενας γιατρός εξέτασε μια ασθενή του κατευθείαν στο σώμα ενώ θα έπρεπε να την εξετάσει με το στηθοσκόπιο πάνω απο τα ρούχα.Δυστηχώς σε ορισμένες χώρες τα ταμπύ καλά κρατάνε και οτιδήποτε που ''παραβιάζει''τους ηθικους νόμους εκεί γίνεται πρώτη είδηση.Ενας γιατρος του Sfax,πόλη της Τυνησίας,συνελήφθει διότι ακροάστηκε μια κοπέλα με το στηθοσκόπιο κάτω απο τα ρούχα,παρά τις αντιρρήσεις της νοσοκόμας που ήτανε παρών στο συμβάν.Η κατηγορία που ακολούθησε βαριά:σεξουαλική παρενόχληση.
  Η καταγγελία εγινε από το κορίτσι που αισθάνθηκε προσβεβλημένη από τη χειρονομία του γιατρού. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε παρουσία της μητέρα του κοριτσιού και μια νοσοκόμα, φωνάζοντας είπε στον γιατρό να εξετάσει την κοπέλα,όπως συνηθίζεται,πάνω απο τα ρούχα.
 Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Η κοπέλα δεν έχασε χρόνο: τελειώσε τις εξετάσεις της , πήγε σπίτι της και στη συνέχεια πηγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε καταγγελία ενάντια στον γιατρό.Η οποία καταγγελία οδήγησε στην άμεση σύλληψη του γιατρού.Ο Γιατρός ωστόσο ειναι ιδιαίτερα σεβαστός στην πόλη και για του οποίου την απελευθέρωση χθες το βράδυ βγήκαν στους δρόμους δεκάδες συναδέλφοι του. Οι γιατροί,κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την Ιατρικη στην Τυνησία, με τον κίνδυνο να επιβάλουνε πλέον την μέθοδο οι ασθενείς να φροντίζονται από τους γιατρούς του ίδιου φύλου. (Reuters)

πηγή Giornaletismo http://www.giornalettismo.com/archives/715545/il-medico-arrestato-per-uno-stetoscopio-sulla-pelle/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.