Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ… ΕΝΑΣ ΠΟΠ – ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο μπλόγκ ΚΑΡΔΙΑ city news τον Νίκο Αντωνιάδη, ένα παιδί με πολύ καλές μουσικές διαθέσεις, με πολλές ιδέες πάνω στην μουσική και άξιο τραγουδιστή.
Ο Νίκος Γεννήθηκε στην Γερμανία αλλά μεγάλωσε στην Δράμα από όπου και κατάγεται.
Από μικρός ασχολούμενος δυνατά με την μουσική κατάφερε και ανέβηκε στην σκηνή ως τραγουδιστής επαγγελματικά πλέον αφού διανύει τον 12ο χρόνο ως τραγουδιστής. Έχει εργαστεί σε πολλές σκηνές – πίστες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα όπως Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα , Κομοτηνή , Λάρισα , Ηγουμενίτσα , Καρδίτσα, Βόλο κ.α. αλλά και στο εξωτερικό όπως Αγγλία , Ιταλία , Γερμανία. Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές είτε με θέμα μουσικής είτε ως καλεσμένος σε Life Style εκπομπές.
Στις αρχές του 2010 κυκλοφόρησε σε ράδιο και ιντερνέτ τα πρώτα του δύο promo τραγούδια το ‘’ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ‘’ σε στίχους και μουσική Ν. Αντωνιάδη και ενορχήστρωση από τον Anastasio Farini & Ν. Αντωνιάδης και ‘’ ΡΥΘΜΟΣ’’ σε στίχους και μουσική Ν. Αντωνιάδη και ενορχήστρωση από τον Anastasio Farini. Τα τραγούδια αυτά παίζουν έως και σήμερα σε πολλούς σταθμούς στην Ελλάδα με αποτέλεσμα σε κάποιους να είναι και στο Play List No1. Τo 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του ‘Ελληνο - Αγγλόφωνο ντουέτο με την φιλική συμμετοχή της Ίνας Λαζοπούλου με τίτλο ‘’I FEEL SAFE’’σε στίχους και μουσική Ν. Αντωνιάδη και ενορχήστρωση Ν. Αντωνιάδη & Χρήσου Γκιούρα. Τον Φεβρουαρίου του 2012 κυκλοφόρησε άλλο ένα ντουέτο αυτήν την φορά με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο σε φιλική συμμετοχή με τίτλο ‘’ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ’’ σε στοίχους Vicky Bek και μουσική και ενορχήστρωση του Ν. Αντωνιάδη.
Αυτό το στάδιο βρίσκεται στο στούντιο για την ενορχήστρωση των υπόλοιπων τραγουδιών του για την ολοκλήρωση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο ‘’ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ’’.
O Ν. Αντωνιάδης είναι ένας Πόπ –Ροκ τραγουδιστής με ακούσματα & ρεπερτόριο από Bon Jovi – Europe - Μύρωνα Στρατή - Ονιράμα κ.α. αλλά και έντεχνα και ροκ που άφησαν εποχή.
Επίσης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, ξεκίνησε μόλις 11 χρονών δίπλα στον αδερφό του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας…. Αυτήν την στιγμή είναι ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και υπεύθυνος ροής προγράμματος στον www.sexy-radio.com όπου έχει αναλάβει και την μεσημεριανή ζώνη από Δευτέρα έως Παρασκευή με τίτλο πιάσε το ρυθμό από της 14:00-16:00 η ώρα
.



Εμείς η ομάδα του ΚΑΡΔΙΑ city news ευχόμαστε στον Νίκο καλή επιτυχία στο νέο του cd που πιστεύουμε θα ολοκληρωθεί σύντομα.
Παρακάτω θα ακούσουμε αυτά τα 4 τραγουδάκια που προαναφέραμε… ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ…
http://www.youtube.com/watch?v=Oo3gHXXUO6I&feature=plc
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_376902&feature=iv&src_vid=Oo3gHXXUO6I&v=NwKw-5LiDz4
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_358776&feature=iv&src_vid=Oo3gHXXUO6I&v=GqsJOCE1Fic
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_676973&feature=iv&src_vid=GqsJOCE1Fic&v=faAE3p0Wpss

ΑΡΘΡΟ: ΜΠΑΡΛΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βασίλης Μπαρλάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.