Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ… ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΧΟΡΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

 Η Ντίνα Παπαϊωάννου ζει στη Θεσσαλονίκη. Μία γνήσια λαϊκή φωνή που διέπρεψε σε μεγάλες πίστες, σε σημαντικές μουσικές σκηνές και σε συναυλιακούς χώρους μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ηθικός αυτουργός για την "είσοδό" της στη δισκογραφία.
Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της είναι αυτή με τον Γιάννη Σπανό (τραγούδια του οποίου ερμήνευσε και στο πρώτο της cd "Σημάδια του καιρού") ο οποίος την χαρακτηρίζει "σπουδαία ερμηνεύτρια".

  Μοναδικές συνεργασίες με Μίμη Πλέσσα, Θανάση Πολυκανδριώτη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Λίτσα Διαμάντη, Καίτη Γκρέϋ, Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Δήμου, Σοφία Βόσσου, Γιάννη Σαββιδάκη, Χατζή, Κώστα Τουρνά, Σταμάτη Κόκοτα και με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Φίλιππος Γράψας υπογράφουν το τραγούδι "Του έρωτα ο κύκλος" από το ομότιτλο cd - single που έγινε χρυσό.
Ακολούθησε το ολοκληρωμένο album με τίτλο «Σε κόσμο ψεύτικο» από τη MELLON MUSIC, με 12 τραγούδια (Λαϊκά – έντεχνα) που ακούγονται ήδη από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Ακολουθεί κατά σειρά η δισκογραφική δουλειά «Μη με υπολογίζεις» από τον Χρήστο Νικολόπουλο σε στίχους του Φίλιππου Γράψα.
 Η εμπειρία και το ταλέντο συναντώνται στο πρόσωπο της λαϊκής τραγουδίστριας «Ντίνας Παπαϊωάννου».
  (H Ντίνα Παπαϊωάννου εκτός από στίχους που υπογράφει σε κάποια τραγούδια της, έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές- "Γλυφό νερό" και "Με τα φτερά της νιότης" και ένα αφήγημα με τίτλο "Και τη νύχτα.....έρχονται οι άγγελοι".
Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το επόμενο βιβλίο της.

* ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ « ΡΟΥΧΑ ΓΙΟΡΤΗΣ » ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ
3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΡΑΨΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΙΓΑΛΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ‘ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΙΜΒΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ‘ΖΩΗ ΜΙΣΗ’ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΛΚΙΩΤΗ…

* ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΟΡΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ…

* Εμείς από το μπλόγκ μας ΚΑΡΔΙΑ city news δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα της δισκογραφική δουλειά και στο νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται !!!
Προς το παρών ακούστε κάτι δικό της …

ΆΡΘΡΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΛΑΚΑΣ
Βασίλης Μπαρλάκας  

   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.