Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ…ΣΤIΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ !!!

 Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης. Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1948. Είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 60 με το συγκρότημα “Dragons”. Στην δισκογραφία εμφανίστηκε το 1981. Ο Λάκης Παπαδόπουλος αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ροκ έχει δώσει πολλά τραγούδια σε καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής μουσικής.
  Για όποιους θέλουν να ακούσουν live τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο Γκάζι στις 5 Ιουνίου μαζί με την Αρλέτα, Πουλικάκο, Ζουγανέλη, Παπακωνσταντίνου, και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.
 Με τον Λάκη Παπαδόπουλο γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια στην Αθήνα σε κάποιο συνέδριο που διοργάνωνε η ΑΕΠΙ όπου ήταν καλεσμένοι πολλοί μουσικοσυνθέτες, στιχουργοί και τραγουδιστές.
Βέβαια συναντηθήκαμε και στην Θεσσαλονίκη άλλες δυο φορές, την τελευταία σε μια από της συναυλίες του που είχε στον Μύλο μαζί με τον Κότσιρα και τον Αναστασιάδη Δήμο, όπου και ήταν καταπληκτικοί... Πριν την παράσταση στα καμαρίνια όπου βγήκαμε και φωτογραφίες, συζητήσαμε κάποια στιγμή για να συνεργαστούμε για μια σειρά εμφανίσεων στην Γερμανία μαζί με τους « Olympians live » αλλά κάποια τεχνικά προβλήματα δεν το επέτρεψαν…
 Από ότι γνωρίζω ετοιμάζει και την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, να του ευχηθούμε λοιπόν από το ΚΑΡΔΙΑ city news καλή τύχη και πολλές επιτυχίες διότι του αξίζει!
Ακούστε τώρα ένα καταπληκτικό δικό του τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος και τίτλο: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!


 Άρθρο: Βασίλης Μπαρλάκας                   
Βασίλης Μπαρλάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.