Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!



    Υπήρξε ένας από τους δασκάλους μου όταν πρωτοξεκινούσα σαν στιχουργός …
Είναι άνθρωπος καλοπροαίρετος σοβαρός με χαρακτηριστικό χιούμορ έχοντας το δικό του στιλ, εκπέμποντας μια αρχοντιά που σε συναρπάζει. Η καλοσύνη του χτυπάει κόκκινο και τα μηνύματα που σου διαβιβάζει είναι ξεχωριστά.Πολλές φορές με καθοδηγούσε και με δασκάλευε πώς να γράφω στίχο έχοντας μέτρο, ρίμα, ομοιοκαταληξία, ροή, και πάντοτε να είναι ο στίχος επίκαιρος και της εποχής μας θα έλεγα, μου έλεγε να κυνηγάς λέξεις κλειδιά και να προσπαθείς να βάζεις ατάκες στα τραγούδια σου.
   Τι άλλο να πω έχει γράψει την δική του ιστορία.Σπούδασε Οικονομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.Έχει 25 χρόνια παραγωγός μουσικών εκπομπών και λόγου στην ΕΡΤ 3 (Ραδιόφωνο). Ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα « ΣΚΑΝ »,μαζί με χώρους διασκέδασης όπως Σκορπιός και άλλα πολλά.Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στη « Βίλκα » Θεσσαλονίκης όπως Μαμούνια, Θεατράκι και άλλα.
     Ήταν συνιδρυτής μαζί με άλλα άτομα σε δισκογραφικές εταιρίες όπως Μακεδονική, Μουσική κίνηση, Smail με της οποίες βγάλανε σε κυκλοφορία πολλούς δίσκους, ενώ παράλληλα σαν μουσικοσυνθέτης έγραψε πολλά τραγούδια σε μουσικές ποπ – ροκ και έντεχνα που κυκλοφόρησαν στην δισκογραφία.Υπήρξε ντράμερ σε όλα τα μεγάλα συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης και μερικά των Αθηνών την εποχή του 70’ όπως Μόνξ, Στρέιντζερς, Άιντολς, Ολύμπιανς με τον Νίκο Παπάζογλου και πολλά άλλα.Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά την Σοφία που είναι Δικηγόρος τραγουδίστρια και πιανίστρια και τον Αλέξανδρο που είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου στην πληροφορική και πιανίστας.
Και ο λόγος στον « Κίλια Χρήστο !!! ».Ακολουθεί ένα ορχηστρικό κομμάτι σε μουσική του με τίτλο « Βυθός » …
Aρθρο:Βασίλης Μπαρλάκας
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.